Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden bij ComputerGalaxy.nl

ComputerGalaxy.nl biedt jouw de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, Bankoverschrijving, CreditCard (Visa & Mastercard), MisterCash/ bancontact, Gespreid betalen (12, 18, 24 of 36 maanden) en achteraf betalen via AfterPay.

Jouw unieke PC wordt met uiterste zorg klaargemaakt.
Mocht je na aankoop toch van je koop af willen zien, dan kun je dit binnen 30 dagen kenbaar maken en de PC zonder opgave van reden retourneren. Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn de kosten voortvloeiend uit onze assemblagedienst (alleen bij aankoop van een configureerbare PC).

Deze kosten bedragen € 120,- en bestaan uit de assemblage, het instellen van de bios, een stabiliteitstest en optioneel de installatie van het besturingssysteem incl. stuurprogramma's. Het bedrag van € 120,- wordt bij annulering ingehouden op het terug te ontvangen bedrag.

Als je op de knop "Bestelling plaatsen" klikt verzoek je ons de assemblage zo spoedig mogelijk uit te voeren en erken je ook op de hoogte te zijn van het feit dat het herroepingsrecht t.a.v de assemblagedienst komt te vervallen zodra wij dit voor jou hebben uitgevoerd.

Betaaloptie

Kosten

Nederland
Ideal
Gratis
Overboeking Gratis
Creditcard
Gratis

Afterpay

Gratis

SprayPay Gespreid betalen 12, 18, 24, 36 termijnen

Gratis
Belgie

iDeal , Bancontact/MisterCash , Overschrijving