Gespreid Betalen

In termijnen betalen via SprayPay

spray pay ComputerGalaxy.nl - In termijnen betalen via SprayPay

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik gespreid betalen bij ComputerGalaxy.nl?
  Nadat je jouw bestelling in het winkelmandje hebt geplaatst kun je tijdens het afrekenen bij betaalmethode kiezen voor de betaaloptie SprayPay. 

 • Kom ik in aanmerking voor gespreid betalen? 
  Wanneer je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt dan kom je in aanmerking voor de gespreid betalen methode. SprayPay verstrekt kredieten vanaf een aankoopbedrag van €250,- tot €3500,-.

 • Hoe wordt mijn aanvraag beoordeeld? 
  Op basis van een aantal vragen over je financiële situatie en een BKR toetsing wordt je aanvraag beoordeeld door SprayPay. Op basis van deze gegevens wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd.

 • Hoe hoog is de rente die ik moet betalen? 
  SprayPay werkt met een rente van 11,9% van het aankoopbedrag op basis van 36 maanden.

 • Kan ik tussentijds extra of volledig aflossen?
  Je kunt altijd boetevrij extra of volledig aflossen.

 • Wat als ik mijn bestelling wil retourneren of annuleren?
  Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

 • Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie? 
  Als je alle maandelijkse termijnen op tijd betaalt, dan heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden niet aan je betalingsverplichting hebt voldaan dan is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. In dat geval kan het dus gevolgen hebben voor toekomstige leningen of abonnementen. 

 • Is SprayPay betrouwbaar?
  De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een vergunning afgegeven aan SprayPay, met deze vergunning hebben zij toestemming om kredieten te verlenen. Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDin. In het betaaloverzicht vind je jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving. Controleer deze gegevens goed.