• COMPUTER APK
Nieuwe pagina 1

Waarom een APK? Een korte toelichting. De snelheid van een computer is een uiterst relatief begrip. Wat de één snel vindt, kan door een ander als 'niet vooruit te branden' ervaren worden. Toch geldt voor elke computer dezelfde regel: hoe langer zonder onderhoud, hoe langzamer de pc gaat werken. Dat heeft verschillende oorzaken:
Door stof en vuil in uw PC kunnen de ventilatoren in uw PC vervuild raken waardoor ze niet goed meer werken en uw PC te warm kan worden. Warmte kan versnelde slijtage teweeg brengen en uw PC langzaam maken.
Na veelvuldig gebruik defragmenteert uw harddisk dat tot gevolg heeft dat uw PC minder snel werkt.
Via internet (onder andere door MSN en e-mail) krijgt u ongemerkt veel (tijdelijke en ongewenste) bestanden en cookies op uw PC, of nog erger, een virus!
Daarnaast gebruikt u de PC vaak intensief. Via internet worden de nieuwste updates, spellen en bestanden binnengehaald. Bedenk ook maar alle software die u na de aanschaf installeert, en u onderhoud veel contact via internet en e-mail.
Kort gezegd: we belasten onze PC’s eigenlijk te zwaar en daarna gaan we mopperen dat alles zo langzaam gaat. Daarom verzorgen wij het onderhoud en de APK van uw PC !

Wat houdt de APK Groot voor uw computer in?
1. Uw PC wordt geheel gescand op virussen.
2. Eventuele virussen worden verwijderd.
3. Onveilige en ongewenste bestanden en cookies worden verwijderd.
4. Er kan een antivirus programma met gratis updates worden geïnstalleerd.
5. Uw PC wordt schoongemaakt. Zo worden onder andere de kwetsbare ventilatoren gereinigd van vuil en stof (dit voorkomt dat uw PC te warm wordt).
6. De harddisk van uw PC wordt gecontroleerd op fouten.
7. De harddisk van uw PC wordt gedefragmenteerd.
8. Het geheugen van uw PC wordt gecontroleerd op fouten en capaciteit.
9. Bios-settings worden gecontroleerd
10. Updates Windows worden gecontroleerd

Deze APK is niet van toepassing of geldig voor defecte PC’s. De monteur zal u daarover adviseren en de prijzen vermelden over onderdelen die vervangen moeten worden.
 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

COMPUTER APK

  • 39,95€

  • Excl. BTW: 33,02€